Försäsongsmatcher för BoIS spikade

Den 4 februari är det dags att dra på sig långkalsongerna om man vill se BoIS första försäsongsmatch då mat tar emot IF Lödde på Idrottsplatsens konstgräs. Bilden är från i våras då BoIS mötte Lunds BK.
Den 4 februari är det dags att dra på sig långkalsongerna om man vill se BoIS första försäsongsmatch då mat tar emot IF Lödde på Idrottsplatsens konstgräs. Bilden är från i våras då BoIS mötte Lunds BK.
Den 4 februari är det dags att dra på sig långkalsongerna om man vill se BoIS första försäsongsmatch då mat tar emot IF Lödde på Idrottsplatsens konstgräs. Bilden är från i våras då BoIS mötte Lunds BK.
Den 4 februari är det dags att dra på sig långkalsongerna om man vill se BoIS första försäsongsmatch då mat tar emot IF Lödde på Idrottsplatsens konstgräs. Bilden är från i våras då BoIS mötte Lunds BK.

BoIS spelare har semester fram till nästa vecka. En som dock inte legat på latsidan är tränare Agim Sopi. Förutom att hålla koll på kontraktskrivningar och dylikt så har han kommit en bra bit gällande försäsongsmatcher 2017. Den första spelas den 2 februari mot division 3-laget IF Lödde.

Under veckorna sju, åtta och nio kommer BoIS att få de bästa försäsongsmatcherna man kan tänka. Då är det dags för spel i Svenska Cupen. Innan det så möter dock BoIS IF Lödde och Kristianstad FC i två träningsmatcher.
– Vi möter Lödde hemma den 2 februari och Kristianstad på bortaplan en vecka senare, säger Agim Sopi.

Så här ser programmet ut just nu

  • 4/2 13.00 BoIS IF Lödde (3)
  • 11/2  Kristianstad FC-BoIS
  • Vecka 7-9 Svenska Cupen
  • 11/3 13.00 BoIS IFK Värnamo (1)
  • 18/3 13.00 BoIS-Rosengård (2)
  • 25/3 13.00 Trelleborgs FF-BoIS
  • 1/4 13.00 BoIS-Österlen (3)
  • V 14 Ej klart

– Jag vill ha in en match vecka 14 men den är jag inte klar med ännu. Annars ser det bra ut, avslutar Agim Sopi.

Till arkivet