Elva BoISare klara för 2017

Filip Pivkovski Är en av tio spelare som är klara för spel i BoIS 2017 Foto: Ulf Bjarke, foto261.se
Filip Pivkovski visade vägen när BoIS bortaslog Falkenberg. Foto: Ulf Bjarke, foto261.se
Filip Pivkovski Är en av tio spelare som är klara för spel i BoIS 2017 Foto: Ulf Bjarke, foto261.se
Filip Pivkovski Är en av elva spelare som är klara för spel i BoIS 2017
Foto: Ulf Bjarke, foto261.se

Just nu pågår förhandlingar med ett flertal nyckelspelare i BoIS inför nästa säsong. Elva spelare är helt klara och sju sitter i förhandlingar med klubben. Många av dessa förväntas dock skriva på nästa vecka. Allt enligt BoIS ordförande Gabriel Munck. Klart är att fem spelare lämnar klubben.

I veckan blev det klart att Jonathan Levi lämnar BoIS för superettanklubben Öster. Om BoIS får några pengar för honom är oklart.
– Det beror på hur han (Levi) skrivit kontraktet med Öster. Det kan bli så att vi får en summa pengar men vi kan också bli utan, säger BoIS ordförande Gabriel Munck.
– I vårt kontrakt stod att om han gick till en allsvensk klubb eller till utlandet så skulle vi få betalt. Men detta gällde inte Superettan. Noterbart är att om vi gått upp till Superettan så hade han varit vår spelare även 2017. Vi hade en klausul i kontraktet som sa att båda parter fick bryta under de två första veckorna i november om vi inte gick upp.

Just nu sitter klubben i förhandlingar med sju spelare. Dessa är Viktor Svensson, Alexander Zaim, Oskar Sverrisson, Måns Ekvall, Fredrik Gunnarsson, Hanson Boakai och Erik Pärsson.
– Ett par av killarna är på semester men de andra har vi bra diskussioner med. Jag räknar med att de flesta av dessa spelarna skriver på nästa vecka, säger Gabriel Munck.

Följande spelare är just nu helt klara för spel i BoIS 2017.
Amr Kaddoura, Philip Ljung, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Filip Pivkovski, Saber Azizi, Igor Arsenijevic, Dennis Olofsson, Rasmus Alm, Thierry Zahui samt nyförvärvet Edafe Egbedi.

Följaktligen lämnar följande fem spelare BoIS.
Ismael Diawara, Mikael Dahlgren, Jonathan Levi, Admir Aganovic och Rade Prica.

Till arkivet