Annons

Selma firar tio år idag

Föreningen Selma i Landskrona firar tio år i år och detta kommer att märkas när föreningen anordnar sin årliga Selma dag idag, torsdag. Det är på Teaterrestaurangen som det bland annat hålls en minikonferens med fokus på kvinnor som berikar vår vardag. En av huvudgästerna är författaren Maj Sjöwall som skrev böckerna om kommissarie Beck tillsammans med Per Wahlöö.

Bland övriga punkter finns en inspirationsstund om konsthantverkets historia med Karla konsthantverk i Helsingborg, ett föredrag av Anna Edström, sångerska, gitarrist, musikproducent och musikhistoriker samt en utställning av medlemmarna i Selmas informationsmaterial.

Annons
 

Alla hälsas välkomna mellan klockan 16.00 och 19.00.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser