Annons

Öppet Karlslund – en höstfest för alla åldrar

Mat från olika kulturer utlovas det när det 19 november hålls höstfest på Pilängstorget.

Mat från olika kulturer utlovas det när det 19 november hålls höstfest på Pilängstorget.

Landskrona stad sektionen Fritid i samarbete med LAB och skolbiblioteket Alfabetan, Palestinska föreningen grupp 194, volontärer och boende i Karlslundsområdet bjuder in till samkväm och aktiviteter den 19 november på Pilängstorget med omnejd.

Syftet med arrangemanget är att skapa en trevlig aktivitet för boende i området och Landskrona. Öppet Karlslund kommer att pågå mellan klockan 14.00 och 18.00 den 19 november på och  runt Pilängstorget. Det kommer bland annat att erbjudas workshops, öppet hus på bland annat LAB och skolbiblioteket, scenframträdanden, hoppborg, sagostunder och möjligheten att prova på mat från olika kulturer – men även streetfotbollsturnering med bland annat BoIS målvakt Amr Kaddoura samt fotoutställning av Palestinska Föreningen Grupp 194.
– Arrangemanget är gratis och alla åldrar, boenden i området samt andra intresserade Landskronabor är hjärtligt välkomna, hälsar Ronnie Jönsson, ungdomssekreterare vid  individ- och familjeförvaltningen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser