Annons

Moderater på nya politiska uppdrag

Den moderata kommunfullmäktigegruppen i Landskrona har utsett nya förtroendevalda. Ewa Löfvendahl tillträder rollen som ersättare i teknik- och servicenämnden och Peder Keiller Alberoth tar, istället för Ewa, plats som ersättare i fritidsnämnden.

Ewa Löfvendahl, arbetar som medicinsk sekreterare inom hjärtsjukvården i Lund. Hon bor i Landskrona sedan 2004 och politiskt aktiv inom Moderaterna sedan 2005.
– Ewa har en bred erfarenhet från både den moderata partiföreningen och kommunpolitiken. Hon har bland annat suttit i dåvarande vuxennämnden, i barn och utbildningsnämnden, varit vice ordförande i familj och individ, samt ersättare i kommunfullmäktige, berättar Birgitta Persson (M), kommunalråd.

Annons
 

Peder Keiller Alberoth, är egenföretagare och hans engagemang i Falcons innebandy och Landskrona Affärsnätverk (LAN) har gjort honom till ett välbekant ansikte i Landskrona. Han är idag ersättare i kommunfullmäktige.

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser