Annons

BoIS spelar i ettan nästa säsong

Uppdaterad 2016-10-30 kl 09.00

Det blir inget spel för BoIS i superettan 2017. Det står klart efter att de randiga förlorat mot Qviding med 3-1 på bortaplan på lördagen. Samtidigt tog nämligen både Öster och Norrby tre poäng och därmed står det klart att de förstnämnda tar klivet upp medan Norrby får kvala.

Med facit i handen kan vi konstatera att det varit BoIS bortaspöke som avgjort lagets öde denna säsong. Detta tillsammans med bristen på rutin att leverera när det verkligen gäller. På lördagen hade BoIS skapliga chanser att se till att serien skulle få ett avgörande i sista omgången kommande helg. Men nu gick det som tidigare. Det rätta gnistan infann sig inte och Qviding kunde ta ledningen i slutet av första halvlek.

Annons
 

I andra halvlek utökade Qviding till 2-0 och trots att Erik Pärsson reducerade med tio minuter kvar så lyckades inte BoIS få med sig några poäng. Istället kontrade Qviding in 3-1 i slutet av matchen.
– Vi ska inte släppa in det första målet. Vi hade ingen rörelse i vårt spel. Det är det där bortaspöket, 20-30 minuter in på matcherna händer något i vårt spel, vi går ner oss i prestationen. Vi var inte tillräckligt taggade i dag, säger tränare Agim Sopi på BoIS hemsida.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser