Hösten kommer med kulturlov

Höstlovet får i underrubriken, kulturlov.
Nästa veckas höstlov får i år en stark kulturinriktning.

När höstens regn med det gråa och trista tar över är det fint att kunna skapa lite egen magi. Under höstlovet, vecka 44, händer massor av spännande saker runt om i Landskrona för barn, unga och familjer.

– Alla barn har rätt till kultur, slår Caroline Larsson, kulturutvecklare barn och unga i Landskrona fast.
 I år lyfter Landskrona stad fram kulturaktiviteterna för barn och unga under rubriken Kulturlov.
Med kulturlovsprogrammet är ambitionen att nå ut brett  till alla familjer.
– Varje hushåll kommer att dagarna innan lovet att  få hem ett eget exemplar av lovprogrammet med tips på aktiviteter för hela familjen. Bland aktiviteterna finns allt ifrån teater och musik, sagor till spökvandringar och möjligheten att testa på olika sorters kulturskapande. Helt enkelt ett kul kulturlov, utlovar Caroline Larsson

Mer info om Kulturlovet hittar du på: www.landskrona.se/kulturlov

Till arkivet