Annons
Tisdagen den 7:e december
Dagens namn: Angela, Angelika

Målrikt för Lejonet

hockey

Det svänger om Lejonet och division 3-hockey. Förra veckans 17-1 vinst mot Malmö HK byttes mot en förlust i gårdagens möte mot topplaget Limhamn med hela 10-4.

Annons
 

Limhamn visade direkt att man har ambitioner och kvalitet att gå vidare till Alltrean denna säsong. Gästerna satte upp ett tempo som Lejonet inte hängde med i. Lejonet kämpade emot i 5,10 då Limhamns första mål kom genom Carl Hedman. Sen rullade det på. Lejonet försökte men hängde inte med så när klockan stod på 15,01 så hade Robin Andreasson satt 0-4.  Lejonet tog då timeout för att samla ihop sig och detta gav också resultat. Dryga minuten senare reducerade man genom Robin Nilsson.

Hemmalaget försökte direkt i andra  perioden att komma i fatt när man satte högre press på Limhamn och ett litet hopp tändes när Linus Lindqvist satte 2-4.
– Här var man lite på G, menar Torbjörn Torpling som dock skulle få se Limhamn replikera snabbt. Strax därpå satte man också 2-6 och matchen var i princip stängd.  Resten av perioden präglades av en hel del utvisningar. Lite frustration från Lejonets sida som inte hängde med. Limhamn gjorde 2-7 innan man gick till periodpaus.

Tredje perioden blev som det brukar när det är stor skillnad lagen emellan, man spelade i princip av perioden.  Limhamn gick fram till 2-10 innan Lejonet snyggade till siffrorna lite på slutet när man fick in två mål och fastställde slutresultatet 4-10.

– En match där det var klasskillnad. Lejonet saknade ett par spelare på grund av sjukdom. Limhamn var det klart bästa laget. För Lejonets del är det bara att kämpa på och spela efter de resurser man har och inte tappa motivationen, summerar Torbjörn Torpling.

MATCHFAKTA
Resultat: 4-10 (1-4, 1-3, 2-3)
Målgörare: Lejonet: Robin Nilsson, Linus Molin, Linus Lindqvist och Jimmie Bäckström.   Limhamn : Robin Andreasson 2, Carl Hedman 2, Emil Hansson, Magnus Berg, Casper Lindahl, Jimmi Oor, Linus Håkansson och Simon  Sehr.
Skott: 28-48
Utvisningar: Lejonet 39 min    Limhamn 31 min
Publik 103 st

Nästa match för Lejonets del är nu på torsdag den 27/10 kl 19,00 då man möter Trelleborg i Karlslundshallen..

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser