Kulturtorsdag med workshop

I Elisabeth Moritz utställning Im-presens använder sig konstnären av sin tyska familjehistoria och utgår huvudsakligen från bilder ur familjens fotoalbum. Hennes arbete skildrar en process; ett sökande efter identitet och ursprung.
I Elisabeth Moritz utställning Im-presens använder sig konstnären av sin tyska familjehistoria och utgår huvudsakligen från bilder ur familjens fotoalbum. Hennes arbete skildrar en process; ett sökande efter identitet och ursprung.
I Elisabeth Moritz utställning Im-presens använder sig konstnären av sin tyska familjehistoria och utgår huvudsakligen från bilder ur familjens fotoalbum. Hennes arbete skildrar en process; ett sökande efter identitet och ursprung.

På torsdag bjuds det in till workshop på Landskrona konsthall tillsammans med konstnär Elisabeth Moritz.

– Med sin konst gör Elisabeth Moritz ett försök att förstå och åskådliggöra det vi bär med oss från familjens förflutna och hur detta påverkar oss. Vi bjuder nu in er till en workshop med utgångspunkt i Elisabeth Moritz tekniker – cut-out och foto, meddelar konstintendent Birthe Wibrand.

Vill man arbeta med ett eget fotografi så tar man med det som kopior i A4-format annars finns bilder från tidskrifter som kan användas.
– Detta är en workshop lämpad för ungdomar och vuxna, menar Birthe Wibrand som uppmanar alla som ännu inte sett utställningen att gå i veckan då detta är sista

Detta är sista veckan på Elisabeth Moritz utställning Im-presens.
– Missa inte denna mångbottnade, vackra och tänkvärda utställning.

Workshopen på torsdag den 27 oktober kör igång klockan 18.30.

Till arkivet