Annons

Klart med gäster till årets litterära gästabud

litterartgastabud

Frida Skybäck och Set Mattsson gästar årets litterära gästabud på Landskrona stadsbibliotek.

Årets litterära gästabud på Landskrona stadsbibliotek äger rum fredagen den 18 november kl. 19.00. Gästande författare är Frida Skybäck och Set Mattsson.

Annons
 

Med teman som äktenskap, drömmar, kvinnorättskamp och olycklig kärlek ger Frida Skybäck en röst åt tidigare generationers kvinnor. Frida  Skybäck har tidigare skrivit romanerna Charlotte Hassel, Den vita frun, Norrsken och är nu aktuell med Polarnatt som är andra delen i serien om de tre systrarna Stiernfors i 1840-talets Lund.

Set Mattsson är aktuell med Så länge min bror andas, en fängslande historisk thriller om danska judars flykt till Sverige. Mattsson har tidigare skrivit triologin Ondskans pris, Svekets offer och Fruktans tid om kriminalöverkonstapel Douglas Palm vid Malmöpolisen.

Biljetter säljs på stadsbiblioteket från och med idag.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser