Nytt gemensamt presentkort

Ett nytt gemensamt presentkort hos 28 handlare i Landskrona är framtaget.
En extra gåva i form av ett presentkort på 1500 till stadens anställda föreslå som tack tacka medarbetare för goda insatser under pandemin.
Ett nytt gemensamt presentkort hos 28 handlare i Landskrona är framtaget.
Ett nytt gemensamt presentkort hos 28 handlare i Landskrona är framtaget.

Att lyckas med presenten är inte alltid det lättaste och att köpa ett presentkort kan vara en bra lösning när man inte vet vad man ska ge bort. På lördag lanserar Landskronasamverkan ett nytt gemensamt presentkort som gäller i 28 verksamheter i centrum.
– Vi har arbetat i över ett år med den nya presentkortslösningen och på lördag är vi äntligen igång. Det känns jättebra, berättar Lena Benediktsson, ordförande i Landskrona Cityförening och styrelseledamot i Landskronasamverkan.

Det nya presentkortet är elektroniskt och fungerar precis som ett vanligt betalkort. Det ersätter därmed det gamla papperspresentkortet som funnits i några år.
– Det finns helt andra möjligheter med det nya kortet och det underlättar både för kunderna och oss handlare. Det går exempelvis att dela upp sitt köp och använda det vid olika tillfällen i olika butiker, förklarar Lena Benediktsson.

Landskronas nya presentkort säljs i en automat som är placerad i Hemmakvälls butik på Östergatan. Varför det blev just där beror öppettiderna.
– Hemmakväll har generösa öppettider och en bra placering mitt i stan. Det ska vara enkelt att hitta dit, menar Lena Benediktsson.

Kanske blir årets julklapp i Landskrona just ett presentkort.
– Det är perfekt att ge bort som julklapp, födelsedagspresent eller företagsgåva. Vi tycker att det är smart eftersom det gäller på flera ställen, är enkelt att använda och dessutom hjälper den lokala handeln, avslutar Lena Benediktsson.

Presentkortet laddas med ett valfritt belopp mellan 100–1000 kronor och är giltigt i 2 år.

Till arkivet