Annons

Mässan invigdes med en knall

massan_invigd

Många minns säkert uppfinningsrike Gunnar Eskilsson från Landskrona Energi som lagom till den 1 april visade upp sin wifi-kyl. Nu har han varit i farten igen och skapat, om än tredje gången gillt, som hans medhjälpare Jonas Birgersson uttryckte det, en minst sagt kreativ bandklippare.

Ett stort antal besökare var med när Arenamässan invigdes med en knall på fredagen. Det var Gunnar Eskilsson för Landskrona Energi som tillsammans med bredbandsgurun Jonas Birgersson sköt av en gammal kopparkabel för att markera att det nu är fiber som gäller.

Annons
 

Jonas Birgersson var även en av tre föredragshållare som talade på Landskrona Teater innan invigningen på kasernplan. Han fick också äran att inviga företagsmässan. Han hyllade då Landskrona Energis satsning på att det ska finnas bredbandsfiber till varje hem i kommunen.
– Det blir faktiskt den första staden i hela världen som har det. Men det är det ingen som vet om, sade han och betonade vikten av att näringslivet skulle meddela media.
– I samma undersökning är medias attityd till näringslivet sämst i landet. Jag vet att det händer mycket positivt inom näringslivet i Landskrona. Detta måste ni berätta för media, sade han.

Under fredagen riktar sig mässan, som arrangeras av Företagsarenan, till näringslivet och håller öppet mellan klockan 10 och 17. Imorgon lördag bjuds allmänheten in på mässan mellan klockan 10 och 16.

Ta del av programmet här

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser