Annons

Det händer på konsthallen

I Elisabeth Moritz utställning Im-presens använder sig konstnären av sin tyska familjehistoria och utgår huvudsakligen från bilder ur familjens fotoalbum. Hennes arbete skildrar en process; ett sökande efter identitet och ursprung.

I Elisabeth Moritz utställning Im-presens använder sig konstnären av sin tyska familjehistoria och utgår huvudsakligen från bilder ur familjens fotoalbum. Hennes arbete skildrar en process; ett sökande efter identitet och ursprung.

Redan ikväll bjuds det in till föredrag på Landskrona konsthall. Föredragshållare är Per Svensson, författare samt kulturskribent i Sydsvenskan. Är 30-talet här igen? Eller är det bara 20-tal? Om folkförförare då och nu, tänker han tala om. Kulturtorsdagens föredraget startar klockan 18.30. 

Annons
 

Redan på söndag blir det sedan samtal om Elisabeth Moritz utställning. Klockan 14.00 bjuds det då in till en diskussion med utgångspunkt i Elisabeth Moritz utställningstema – identitet och ursprung.

Kommande torsdag, den 13 oktober klockan 18.30 bjuds det på en  visning av Elisabeth Moritz pågående utställning.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser