Annons

Martina Haag gästar biblioteket

Martina Haag kommer till Landskrona stadsbibliotek måndagen 10 oktober klockan 19:00

Martina Haag kommer till Landskrona stadsbibliotek måndagen 10 oktober klockan 19:00.

Skådespelaren, krönikören, författaren och På Spåret-vinnaren Martina Haag kommer till Landskrona stadsbibliotek måndagen 10 oktober för att samtala om sitt författarskap.
Hennes senaste roman “Det är något som inte stämmer” skildrar en skilsmässa som enligt författaren själv är känslomässigt baserad på hennes egen separation från Erik Haag. Boken släpptes 2015 och har blivit mycket uppmärksammad och hyllad.

Annons
 

Några röster om boken “Det är något som inte stämmer”.

”I desperat obesvarad kärlek finns ingen stolthet, bara tårar och maktlöshet, och det finns det en strålande beskrivning av här. Delarna som handlar om resterna av Petras äktenskap är över huvud taget drabbande och välskrivna.”
Cecilia Gustavsson, Aftonbladet

”En osedvanligt stark skilsmässoberättelse … Martina Haag lyckas beskriva skilsmässan så att även vi som aldrig varit med om något liknande blir djupt engagerade.”
Lotta Olsson, Dagens Nyheter

”Martina Haag har alltid skrivit bra i en sorts ljus, varm och humoristisk chicklit-stil. Nu, när hon tillåter sig att släppa fram sorg och smärta, visar hon att hon har potential att skriva en annan och kanske mer angelägen litteratur.”
Yukiko Duke, Vi läser

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser