Annons
Fredagen den 21:e januari
1.8°C 9.7m/s
Dagens namn: Agnes, Agneta

Klart med karneval till sommar

karnevalen19
Nu är det klart att Landskrona stad bjuder in till karneval även nästa sommar. Creandia AB arrangerar karnevalen på uppdrag av Landskrona stad. Den 27 – 29 juli 2017 fylls Landskrona av artister och uppträdande på olika scener runt om i staden.

Landskrona Stad utnyttjar den option man har med Creandia AB och låter bolaget även kommande sommar arrangera karnevalen till en kostnad av tre miljoner kronor.
– Landskronakarnevalen är populär i hela nordvästra Skåne. Det är med glädje som vi i dagarna förnyade vårt förtroende för Creandia AB och påbörjar arbetet med planeringen av Landskronakarnevalen 2017, säger Stefan Johansson, t.f. stadsdirektör.

Annons
 

Optionen är på ett år och hur det blir 2018 är det ingen som vet idag.
– Då har vi SM-veckan tillsammans med Helsingborg och kanske ska vi titta på ett nytt koncept då men till sommar är det karnevalen som gäller, understryker Stefan Johansson.

Sommarens karneval fick bra betyg av besökarna och grundkonceptet kommer att ligga kvar.
– Vi villkorar en del, typ att det ska vara en huvudscen på Rådhustorget och en på Kasernplan sen blir det alltid en del förfiningar, säger Stefan Johansson.

Generalskan för 2016 års upplaga av karnevalen, Lena Bergqvist, är taggad att ro projektet i hamn även nästkommande år.
– Det är fantastiskt roligt att få göra något för Landskrona och landskronaborna. Det är inte alla förunnat att ha ett arbete och uppdrag som är såhär givande och värt varje investerad sekund, säger Lena Bergqvist, projektledare på Creandia AB och karnevalsgeneral.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser