Annons
Fredagen den 21:e januari
1.3°C 10.1m/s
Dagens namn: Agnes, Agneta

Landskrona i final för sitt säkerhetsarbete i kommunen

Håkan Nilsson, säkerhetschef i Landskrona stad kan glädja sig åt att hans och stadens säkerhetsarbete får uppmärksamhet utanför

Håkan Nilsson, säkerhetschef i Landskrona stad kan glädja sig åt att hans och stadens säkerhetsarbete får uppmärksamhet utanför kommungränsen.

I dagarna stod det klart att jurygrupperna för säkerhetsbranschens mest prestigefyllda pris Security Awards utsett Landskrona stad till finalist i kategorin ”Årets säkerhetsarbete i kommun”.

Annons
 

Tårtan på stadshuset var inte uppäten efter att Svenskt Näringslivs undersökning kring det lokala företagsklimatet där staden klättrar med 30 placeringar, hade offentliggjorts,  innan det var dags att beställa ny faitradefika då Landskrona uppmärksammats för sitt trygghet- och säkerhetsarbete.

Tidningen Skydd & Säkerhet sätter strålkastarljuset på de företag, kommuner och lösningar som bidrar till en positiv utveckling genom säkerhetsbranschens stora pris Security Awards. Landskrona stad är ingen främling i sammanhanget då man redan 2012 tog sig till final i kategorin ”Årets säkerhetsarbete i kommun” – en bedrift man nu upprepar.

– Konkurrensen om finalplatserna var stor och de inkomna nomineringarna fler än väntat, så jag är extra stolt över att vårt arbete återigen uppmärksammas, säger Håkan Nilsson, säkerhetschef Landskrona stad.
– Vi är många som delar på denna nominering och som förtjänar att sträcka på sig: våra frivilliga kommuninvånare, stadens näringsliv, det goda samarbetet med polisen och naturligtvis mina fantastiska kollegor på förvaltningarna och stadsledningskontoret.

Juryns motivering lyder:
”Landskrona är på stark frammarsch som en av Sveriges bästa kommuner att bo i. Mycket beror på det fortlöpande trygghetsarbetet som är ett starkt prioriterat område. Ett utökat samarbete med Polisen och med innovativa grepp såsom live-chatt med medborgarna och den uppmärksammade kampanjen #snackaomhat, gör Landskrona till en av årets tre nominerade till priset Årets Säkerhetsarbete i kommun”

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser