Annons
Torsdagen den 20:e januari
2.1°C 14m/s
Dagens namn: Fabian, Sebastian

Seglarpaviljongen tömmer hyllorna till punkvisor

Titrö uppträder på Seglarpaviljongen på torsdag.

Punkvissångaren Rick Titrö uppträder på Seglarpaviljongen på torsdag.

Ännu ett tecken på att hösten är i annalkande är här. På torsdag stänger Restaurang Seglarpaviljongen för säsongen. Från klockan 12.00 kommer det att serveras mat och dryck till rabatterade priser. Torsdagen blir också den sista dagen på platsen för krögarna Jonas Swärd och Nicklas Nilsson som tänker sälja krogen.

Annons
 

De båda krögarna på Seglarpaviljongen, Jonas Swärd och Nicklas Nilsson, tänker sälja krogen och vill därför avsluta på bästa vis.
– Vi tänker tömma alla våra hyllor och kylar på torsdag. Det betyder att vi kommer att köra med starkt reducerade priser. Bland annat kan man få vår klassiska fläskesteg eller vår spätta för halva priset, säger Jonas Swärd och uppmanar att man ska boka bord om man vill vara säker på att få plats.
– Man måste som gäst boka plats och gärna mat via vår facebooksida om man vill säkerställa plats och maträtt. På sidan kan du även se vad vi serverar.

Det blir dock mer än mat och dryck för gästerna.
– Vi har engagerat punkvissångaren Rick Titrö som gjorde en mycket uppskattad spelning här förra året. Han drar igång klockan 20.00 och håller på två timmar.

Krogen har alltså stängt hela veckan förutom torsdag och sedan tackar krögarna för sig.
– Vi har beslutat att sälja krogen och vi har intressenter. Men eftersom inget är klart ännu så kan jag inte göra offentligt vem eller vilka som vill köpa, avslutar Jonas Swärd.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser