Annons

Landskronafirma nominerad till Årets Nyföretagare

Sebastian Swärd och Elin Jönsson äger och driver The Why Land som är nominerade till Årets nyföretagare i Nordvästskåne Foto: Emma Shevtzoff

Sebastian Swärd och Elin Jönsson äger och driver The Why Land som är nominerade till Årets nyföretagare i Nordvästskåne Foto: Emma Shevtzoff

Vi noterar att Nyföretagarcentrum har gjort klart med vilka tre nystartade företag i nordvästra Skåne som har nominerats till Årets Nyföretagare. Bland de nominerade återfinns The Why Land från Landskrona som hjälper företag och organisationer att uppnå kommunikativa mål med allt från gerillakampanjer inom marknadsföring till stora event.

Annons
 

– Det känns fantastiskt roligt och samtidigt lite overkligt med tanke på hur många grymma nyföretagare som finns i regionen. Det är ett ärofyllt pris som har delats ut i många år och alla nominerade granskas noga. Vi blev verkligen överraskade när vi fick höra om nomineringen. Av tre totalt är två från Helsingborg och så vi från Landskrona, det känns häftigt, hälsar Sebastian Swärd och Elin Jönsson, som tillsammans driver och äger The Why Land.

De övriga två nominerade är Colourpicture Europé och Fieldly.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser