Annons

Jacob Karlzon till Landskrona

Ta chansen att lyssna till Jacob Karlzon fantastiska pianospel när han till helgen gästar Landskrona församlingshem.

Ta chansen att lyssna till Jacob Karlzon fantastiska pianospel när han till helgen gästar Landskrona församlingshem.

Under titeln ONE åker en av Europas främsta jazzpianister och tillika kompositör, Jacob Karlzon, för första gången på soloturné. Söndag 25 september gästar han Landskrona församlingshem där han kommer att presentera och spela Ravel-improvisationer och egna kompositioner och arrangemang.

Annons
 

Förutom att Jacob Karlzon vunnit det prestigefyllda priset Jazzkatten, både som solist och tillsammans med sin trio, har han också utsetts till Steinway-Artist och har jämförts med storheter som Jan Johansson, Keith Jarrett och Esbjörn Svensson.

Jacob Karlzon leder sin egen trio och Jacob Karlzon Big Five samt spelar bl. a. med Peter Asplund Quartet, Double Standards och Tolvan Big Band. Han har också spelat med kända namn som Billy Cobham, Lina Nyberg, Viktoria Tolstoy, Anders Bergcrantz, Cennet Jönsson med flera och medverkat på ett 20-tal skivproduktioner.

Söndag den 25 september klockan 16.00 spelar Jacob Karlzon solo i  församlingshemmet.
Arrangör är Landskrona Kammarmusikförening.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser