Annons

Budstriden fortsätter

Det har inkommit  ännu ett nytt bud på Haldex.

Det har inkommit ännu ett nytt bud på Haldex.

I fredags skrev vi att ZF höjde sitt bud till 120 kronor per Haldex-aktie. En enig styrelse rekommenderar då också aktieägarna att acceptera budet. Samma dag kom även Knorr-Bremse med ett nytt bud på 125 kronor per aktie för Landskronaföretaget. Ett bud som styrelsen värderar lägre.

Annons
 

– ZF är klara med myndigheterna och har en tydlig deadline. Vi vet att pengarna kommer, säger Haldex tillförordnade ordförande Magnus Johansson till Dagens Industri och menar att det ligger i aktieägarnas intresse att det blir en hyggligt snabb affär.

Styrelsen för Haldex rekommenderar enhälligt aktieägarna i Haldex att inte acceptera Knorr-Bremses höjda erbjudande, skriver man i ett pressmeddelande på måndagen.

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser