Henrik Bromander gästar biblioteket

Henrik Bromander kommer till Landskrona stadsbibliotek tisdagen den 20 september.
Henrik Bromander kommer till Landskrona stadsbibliotek tisdagen den 20 september.
Henrik Bromander kommer till Landskrona stadsbibliotek tisdagen den 20 september.
Henrik Bromander kommer till Landskrona stadsbibliotek tisdagen den 20 september.

Henrik Bromander kommer till Landskrona stadsbibliotek den 20 september klockan 19:00. 

Henrik Bromander är författare, serietecknare och dramatiker. Han skriver ofta om den moderna mannen, skildrat med mycket svart humor men låter också de mörkare konsekvenserna komma fram. Han senaste bok, den kritikerhyllade Vän av ordning är en roman om nätkultur där huvudpersonenen upptäcker att på nätet är allting är möjligt, gränser försvinner och världsbilden kan bli extrem. Det är den andra fristående boken i en planerad trilogi, som inleddes med kroppsbyggarskildringen Riv alla tempel (2014). Bromander har även tidigare skrivit den hyllade och kultförklarade serieromanen Smålands mörker, som handlar om en homosexuell fascist från Nässjö.

Frida Berglund och EliSophie Andrée från Albins skrivarlinje inleder kvällen med nyskrivna texter.

Till arkivet