Annons

IT-mässa lockar många

Tommy Andersson på Arbetsförmedlingen gläds åt det stora intresset för IT-mässan på Folkets Hus,

Tommy Andersson på Arbetsförmedlingen gläds åt det stora intresset för IT-mässan på Folkets Hus.

I skrivande stund är cirka 500 ungdomar samlade i Folkets hus stora festsal i Landskrona. Gemensamt för ungdomarna är att de funderar på en framtid inom IT-branschen. Det är Arbetsförmedlingen som anordnat en IT-mässa och bjudit in såväl ungdomar som företag.

– Det är arbetslösa samt sistaårselever som är här. De får möjlighet att först lyssna på vad sju företag har för visioner inom IT-branschen och efter föreläsningarna ges tillfälle att snacka enskilt på minimässan som avslutas vid 12-tiden, säger Tommy Andersson på Arbetsförmedlingen.
– Det märks att intresset är stort inom IT. Men så är ju också IT ett brett område. Det är säkert en av anledningarna att så många är intresserade.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser