Annons

Indiansommar på Larvi

Roland "Stolle" Telin är spindeln i nätet bakom Indiansommar som går av stapeln på Larvi koloniområde på lördag.

Roland “Stolle” Telin är spindeln i nätet bakom Indiansommar som går av stapeln på Larvi koloniområde på lördag.

På lördag bjuds det på stor musikfest på Larvi koloniområde. Det är dags för Indiansommar och åtta band underhåller från Larviscenen vid klubbstugan.

Annons
 

– Det har faktiskt redan gått fem år sedan det arrangerades Indiansommar förra gången, berättar Roland “Stolle” Telin som bjudit in många av sina musikervänner för att avsluta sommaren i stor stil.
– Det blir rock, blues, punk, reggae och lite till. Jag har fått ihop en härlig lineup med musik för alla. Mycket tack vare Sensus och Musikhuset, säger entusiasten och fortsätter.
– Jag pratade med Lars Odeholm och han tände på idén direkt. Sensus hjälper oss med ljudanläggningen mot att några av de unga band som repar hos dem får en möjlighet att stå på scen inför en, förhoppningsvis, stor publik.

Indiansommar startar klockan 14 och håller på till 22. Det är gratis inträde och alla är välkomna.
– Det kommer att finnas dryck och lättare förtäring att köpa i klubbstugan och jag vill passa på att be folk att ta med kontanter. Vi tar inga kort, avslutar Roland Telin som själv kommer att spela då han är trummis i MAD.

Nu hoppas vi att det blir Indiansommar-väder också.

Spelordning

15.00 – Pompeii
15.45 – Lindell & Johansson Band
16.30 – Hazy Blue
17.30 – The Bristles
18.00 – MAD
19.00 – Death By Horse
20.00 – Institutionen
21.00 – T.A.J.

Indiansommar
Indiansommar är i allt väsentligt det samma som vi i Sverige brukar kalla brittsommar. Det vill säga en varm och vacker period under hösten. Skillnaden mellan brittsommar och indiansommar ligger i att indiansommaren inte är knuten till en speciell dag i almanackan. Brittsommaren är ju knuten till tiden kring Birgittadagen den 7 oktober.
Källa: SMHI

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser