Annons

Sandvången och Pilängen fortfarande i Landskronahems ägo

sandvangen_160419_5

Uppdaterad 15.50

Från och med den 1 september var tanken att Pilängen och Sandvången skulle få nya ägare. Därför var det med höjda ögonbryn de boende i de båda områdena tog emot sina hyreslappar förra veckan. Räkningarna såg nämligen ut precis som tidigare och det är till Landskronahem och inte till Stena Fastigheter som hyran ska betalas. Anledningen är att affären överklagats av sju Landskronabor.

Annons
 

Förvaltningsrätten avslog dock överklagandet men en eller flera av de sju som överklagat har inte gått att nås för att få domen delgiven. Efter att alla fått del av domen har de tre veckor på sig att överklaga igen. Därmed har hela affären skjutits på framtiden.
– Det är klart att situationen nu är sådan att alla parter väntar. Men jag vill inte spekulera över hur lång tid det kan ta, säger Landskronahems VD Helena Fremle.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser