Annons

The War on War Room på fotofestivalen

Under fotofestivalen kan du tillsammans med konstnärsduon kennardphillipps skapa fotomontage på temat War on War.

Under fotofestivalen kan du tillsammans med konstnärsduon kennardphillipps skapa fotomontage på temat War on War.

Konstnärsduon kennardphillipps är kända för sina omtalade montage-verk. Deras workshop och utställning ”The War on War Room” är en av programpunkterna under årets fotofestival. Cat Phillips, Phillips i duon, välkomnar nyfikna Landskronabor samt festivalbesökare till workshops-tillfällena under festivalen.

Annons
 

På en ”War on War Room” – workshop arbetar konstnärerna helst med unga deltagare utan erfarenhet av fotokonst och konstnärligt skapande. De beskriver workshopen som ett forum för att arbeta med ämnen som engagerar människor på ett privat eller samhälleligt plan. Fotomontagen man skapar används för att främja dialog och diskussion kring de ämnen som är viktiga för deltagaren. Verken som skapas under festivaldagarna kommer bli en del av War on War–utställningen på Regeringsgatan 53 som kan besökas under hela fotofestivalen, 19-28 augusti.

Kostnadsfri workshop kommer att hållas 19-20 augusti samt den 24 augusti.
Föranmälan krävs och görs till caroline.larsson@landskrona.se

Mer info: http://www.kennardphillipps.com/

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser