Annons

Vi firar 4000 följare med en tävling

Besök vår Facebooksida och scrolla till denna bild. Dela och gilla den och du kan vinna två härliga festivalbiljetter.

Besök vår Facebooksida och scrolla till denna bild. Dela och gilla den och du kan vinna två festivalbiljetter.

Nyligen passerade antalet personer som följer Landskrona Direkt på Facebook 4000. Detta ska naturligtvis firas med en tävling på vår Facebooksida. Det är bara att klicka på länken nedan och scrolla till ”tävlingsbilden”. Denna ska delas och gillas senast på fredagen den 19 augusti klockan 12.00.

Annons
 

Bland de som tävlat utser vi därefter tre vinnare som får vars två biljetter till IF Metalls jubileumsfestival i Helsingborg den 27 augusti. Bland de bokade artisterna finns Movits, Timo Räisänen och Världens Snabbaste Allsång med Nic Schröder i spetsen.

Följ oss så får du dom senaste nyheterna om Landskrona i ditt Facebookflöde.

Till Landskrona Direkts Facebooksida.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser