Annons

Allmänheten bjuds in till Metallfestival

Movits_Pressbild

Kalla det hiphop. Kalla det äppelknyckarjazz. Kalla det swing för 10-talet. Luleåbördiga Movits! kommer till Metalls 10-årskalas. Foto: Pressbild.

Med knappt två veckor kvar välkomnar nu IF Metall allmänheten till sin stora jubileumsfestival den 27 augusti i Helsingborg. Bland de bokade artisterna finns Movits! och Världens Snabbaste Allsång.

Annons
 

Det är i samband med förbundets 10-årsjubileum som fyra IF Metall-avdelningar i södra Sverige gått ihop och arrangerar en festival på Berga industriområde i Helsingborg. Sedan en månad tillbaka har de egna medlemmarna haft förtur och kunnat köpa biljetter och med knappt två veckor kvar till evenemanget släpper man nu de återstående biljetterna till allmänheten.

– Många som inte är medlemmar har hört av sig och undrat om de fått komma. Vi vill att alla som gillar livemusik och picknick ska få chansen komma och fira med oss och förhoppningsvis få en solig och härlig avslutning på sommaren, berättar Anna Fernebro, ordförande i IF Metall Nordvästra Skåne.

Klara artister är Världens Snabbaste Allsång med Nic Schröder i spetsen, Syster Trassel och Timo Räisänen som hyllats för sina tolkningar av Ted Gärdestads låtar. Det stora dragplåstret blir Movits! som bjuder på en av Sveriges svängigaste liveakter. De har slagit stort i såväl Sverige som i USA där de makalöst nog nått toppen på Billboards hiphop-lista och petat ner giganter som Snoop Dogg och Kanye West. Just nu är de aktuella med nya singeln “Självantänd”.
– Så länge biljetterna räcker är man välkommen att köpa. Det är först till kvarn som gäller, säger Anna Fernebro.

Bakom arrangemanget står IF Metall-avdelningarna Nordvästra Skåne, MittSkåne, Östra Skåne och Halland.

Festivalpass köps via billetto.se/ifmetall10.

Timo Räisänen sjunger Ted Gärdestad.

Timo Räisänen sjunger Ted Gärdestad.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser