Annons

SM-seglingar och hamnfest i Borstahusen

Till helgen avgörs SM i melges24 i Borstahusen. Foto: Mats Svensson, Borstahusbild.

Till helgen avgörs SM i melges24 i Borstahusen.
Foto: Mats Svensson, Borstahusbild.

Till helgen avgörs Nordic Week i farvattnen kring Borstahusen och den mest prestigefyllda tävlingen blir öppna SM i Melges24 som avgörs på lördag och söndag. Stor inramning till tävlingarna blir den hamnfest som traditionellt anordnas i Borstahusen.

Annons
 

Sommarens stora tävling under Nordic Week blir öppna SM i Melges24.
– Det är med glädje vi efter åtta år hälsar klassen välkommen tillbaka till Borstahusen igen. Vi förväntar oss minst 20 båtar från Sverige, Danmark, Norge, Finland och Estland. Det kanske även blir några tyska besättningar som dyker upp, skriver Stefan Lundmark på arrangerande Borstahusens Segelsällskaps hemsida.

SM-tävlingarna kommer att genomföras under helgen 5-7 augusti och samtidigt är det hamnfest i Borstahusen.
– Som traditionen bjuder är det åter dags för fest i hamnen de två första helgerna i augusti. Det blir partytält och livemusik under veckan. Andra helgen blir det ordentlig hamnfest med BBQ och andra aktiviteter, hälsar Niclas Lundblad på Borstahusens Hamnkrog.

Såhär ser programmet för Hamnfesten ut:

Fredag 5 augusti
Funky Good Times

Lördag 6 augusti
Sandra Marielle med band

Onsdag 10 augusti
Maja Gullstrand

Torsdag 11 augusti
Bröderna Olja

Fredag 12 augusti
Kapell Magnell

Lördag 13 augusti
Prebens Pågar

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser