Sommarparty med Panetoz på Halvmånen

Senast Panetoz gästade Landskrona var 2012, dp handlade det om att dansa och pausa. Nå kommer bandet tillbaka och räkna med att nya hiten "Håll om mig hårt" kommer att höras över Halvmånen. Foto: Pressbild.
Senast Panetoz gästade Landskrona var 2012, dp handlade det om att dansa och pausa. Nå kommer bandet tillbaka och räkna med att nya hiten "Håll om mig hårt" kommer att höras över Halvmånen. Foto: Pressbild.
Senast Panetoz gästade Landskrona var 2012, dp handlade det om att dansa och pausa. Nå kommer bandet tillbaka och räkna med att nya hiten "Håll om mig hårt" kommer att höras över Halvmånen. Foto: Pressbild.
Senast Panetoz gästade Landskrona var 2012, dp handlade det om att dansa och pausa. Nå kommer bandet tillbaka och räkna med att nya hiten ”Håll om mig hårt” kommer att höras över Halvmånen.
Foto: Pressbild.

Pa Moudou Badjie, Nebeyu Baheru, Johan Hirvi, Njol Badjie och Daniel Nzinga, eller kort och gott Panetoz kommer till Landskrona den 11 augusti. Jonny Karlsson, verksamhetsledare på Cityidrott, släpper idag den glada nyheten att årets finalister i Melodifestivalen, Panetoz återvänder till Landskrona för att ge en gratiskonsert på Halvmånen.
– Jag träffade faktisk killarna på Gotland tidigare i somras och ställde då frågan om det var möjligt att få de till en spelning i stan strax innan skolorna startar, berättar han.
Konserten är ett led i att Landskrona stad blivit beviljade 1,7 miljoner kronor att skapa gratis sommarlovsaktiviteter.

Sommarlovskalendern utökas ytterligare när Cityidrott arrangerar en sommarkonsert på stranden för alla barn och ungdomar i Landskrona. Den 11 augusti mellan 12.00-21.00 blir det aktiviteter och musik för hela slanten.

Sedan en tid tillbaka har Cityidrott velat skapa en sommarkonsert på stranden och när det blev klart att stöd för att skapa gratis sommarlovsaktiviteter så började Cityidrott direkt med att planera för en sommarkonsert på stranden med aktiviteter och  musik som den röda tråden.
– Vi har sedan starten av Cityidrott, velat göra en konsert på stranden och när vi nu fick  möjligheten så tog vi den direkt. Vi är samtidigt väldigt glada över att kunna presentera Panetoz som huvudakt tillsammans med många andra aktiviteter som kommer ske under dagen här nere på Lagunen, säger Jonny Karlsson.

Sommarkonserten är gratis för alla att gå på, precis som alla aktiviteter runt om på stranden.

Dagen avslutas dessutom med ett stranddisco.
– Vi har tidigare arrangerat discon vilket varit väldigt uppskattat. Barnen vi träffar dagligen har nu länge velat ha ett nytt disco så därför känns det väldigt kul att kunna erbjuda detta till dem. Allt är såklart kostnadsfritt, både OS-veckan och Summer partyt med aktiviteter och konsert, avslutar en upprymd Jonny Karlsson som just nu har semester för att kunna jobba med den stundande karnevalen.

Tidsschema för Summer Party den 11 augusti
12.00-17.00 Aktivitetsområde öppet
17.00-18.00 Uppvärmning med DJ Petter Frisk
18.00-19.00 Panetoz
19.10-21.00 Stranddisco med DJ Petter Frisk
21.00 SLUT

Till arkivet