Annons

Rade Prica till BoIS

Rade Prica i kamp med Anders Friberg i den klassiska 6-2 matchen 2002.

Rade Prica i kamp med Anders Friberg i den klassiska 6-2 matchen 2002.

Den 36-årige anfallaren Rade Prica har skrivit kontrakt med BoIS. Tanken är att han ska spela i klubben året ut. BoIS har även gjort klart med kanadensaren och mittfältaren Hanson Boakai, 19 år. Några kostnader för klubben blir det inte då sponsorer står för deras löner.

Annons
 

Rade Prica är väl mest känd bland BoIS-fansen som spelare i HIF. Han var bland annat med i den klassiska 6-2 matchen 2002. Efter det har han även varit proffs i Tyskland, Norge och Israel. Dessutom har han spelat 12 landskamper och gjort två mål i dessa.

Hanson Boakai, som har kontrakt till och med november 2017, har spelat i FC Edmonton i North American Soccer Leaugue mellan 2013 och 2015. Han har även representerat Kanadas landslag i U 15, U17, U20 samt U23.
– Vi har ett ungt lovande lag som har gjort otroligt bra ifrån sig under våren. Vi har alla möjligheter att ta klivet upp i Superettan i år. Inte minst med tanke på den start vi fått, säger Mikael Hjelte, ordförande i Fotbollsutskottet.
– Vi räknar med att båda är spelklara inom två, tre veckor, avslutar Mikael Hjelte.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser