Annons
Fredagen den 21:e januari
2.2°C 9.7m/s
Dagens namn: Agnes, Agneta

JSM-brons till Oskar Hoff

Landskrona Simsällskap och Oskar Hoff tog en meriterande bronsmedalj vid JSM i simning under SM-veckan i Norrköping. Bronset kom på paraddistansen 100 fjärilsim då han sänkte sitt personliga rekord med dryga sekunden till fina 55,68. Oskar Hoff tog sig genom den fina simningen också vidare till en A-final bland seniorerna. Väl i finalen gick det marginellt långsammare och han gick i mål som sjunde snabbaste simmaren i riket på distansen.

– Oskar har tagit stora kliv det senaste året och vi ser fram emot en fortsatt fin utveckling framöver, säger tränare David Söderstjerna

Annons
 

LS knep ytterligare finalplatser under SM-veckan. Ida Sandwång sänkte sitt personliga rekord med en sekund till 31,12 på 50 ryggsim, vilket räckte till en sjunde plats på JSM och en trettonde plats på SM.

Hampus Svensson simmade i JSM-finalen på 100 ryggsim och tog sig in på 1.01,92 vilket räckte till en 9:e plats på JSM.

Alfred Christensson tog flera topp-15 placeringar på JSM under veckan. Bäst placerad blev han på 100 fjärilsim med en 10:e plats. På 100 frisim sänkte han sin tidigare bästa tid med 3/10 till 53,66 och slutade på 12:e plats.

My Rydgren gjorde ett snabbt lopp på den kortaste distansen 50 frisim. Tiden 27,89 var endast 3/10 över det personliga rekordet.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser