Annons

Yoga ska få unga att bli mindre stressade

Fanny Robertsson vill få unga att stressa mindre genom yoga.

Fanny Robertsson vill få unga att stressa mindre genom yoga.

I augusti får landskronabor möjligheten att få en glimt av yogans hälsofrämjande värld. Genom yoga och föreläsningar hoppas projektledare Fanny Robertsson bidra till en hälsosammare och mer välmående stad.
– Idén till projektet ”Landskrona Mår Bra”, fick jag  när jag upptäckte förbättringen av mitt eget välmående i samband med att jag började med yoga för 2,5 år sedan, säger Fanny Robertsson som idag är utbildad yogalärare och redo att sprida sin kunskap och erfarenhet.

Annons
 

I ett samhälle med stora krav på individen och stress som naturlig del av vardagen drabbas allt fler yngre människor av stressrelaterad ohälsa. Målgruppen är unga Landskronabor som känner behov av att förändra sitt liv och som är intresserade av att ingå i en grupp med likasinnade. För att anmäla sitt intresse skickar man ett mejl till Fanny och berättar vem man är och varför man vill delta.

Inspirationsdagar kommer att hållas på Studio YogaNu, Eriksgatan 12, under fyra tillfällen med start i augusti 2016.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser