Annons

Eleine på turné i Europa

Eleine ska ut på Europaturné i höst. Foto: Pressbild

Eleine ska ut på Europaturné i höst.
Foto: Pressbild

Nyligen skrev vi om det symfoniska metalbandet Eleine då de presenterade sin nya musikvideo ”Break Take Live” på Rådhuset i Landskrona. Därefter spelade de på Sweden Rock och nu är det klart att bandet ska på en Europaturné i höst. Första spelningen äger rum i Milano, Italien den 2 oktober.

Annons
 

Bandet, med Landskronatjejen Madeleine ”Eleine” Liljestam i spetsen, kommer att turnera med det portugisiska metalbandet Moonspell och italienska The Foreshadowing.
– Detta är Eleines första turné och att få göra det med Moonspell är verkligen en milstolpe för oss i bandet. Vi är jätte tacksamma för att de erbjudit oss denna möjlighet när vi bara varit aktiva som band i två år. Vi ser verkligen fram emot detta, säger Eleine som utlovar en spektakulär show.
– Den visuella aspekten är väldigt viktigt för mig både som artist och modell, som leder till en monumental scenshow. Vi är inget vanligt hårdrocks- eller metalband, vi är en upplevelse, säger hon.

Förutom Milano så spelar bandet i Nova Gorica (Slovenien), Zagreb (Kroatien), Belgrad (Serbien), Sofia (Bulgarien), Thessaloniki (Grekland), Aten (Grekland), Kosice (Slovakien), Prag (Tjeckien). Turnén avslutas i tyska Leipzig den 13 oktober.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser