Presidentskifte i Rotary

Harriet Johansen och Per-Olov Karlsson. Foto: Lars Karlsson
Harriet Johansen och Per-Olov Karlsson. Foto: Lars Karlsson
Harriet Johansen och Per-Olov Karlsson. Foto: Lars Karlsson
Harriet Johansen och Per-Olov Karlsson. Foto: Lars Karlsson

Måndagen den 27 juni skedde det årliga skiftet av president i Landskrona – Citadell Rotaryklubb. Som vanligt genomfördes ceremonin på Landskrona slott, Citadellet. Avgående president Harriet Johansen tackade för sin tid som president, med en kort summering av året. Därefter lämnas presidentkedjan över till pågående president, Per-Olov Karlsson.

Harriet Johansens råd till Per-Olov Karlsson blir ”Gå din egen väg under presidentåret, det blir bäst så”.

Per-Olov Karlsson tackade för förtroendet och beskrev sina ambitioner för det kommande året. ”Det är dags att omfamna den moderna tekniken och lyfta vår klubb in i framtiden, Citadell 2.0”. Han avslutade med att travestera en annan president ”Fråga dig inte vad din klubb kan göra för dig, utan vad du kan göra för din klubb”.

Före och efter skiftet underhöll Helene Skogspil med skånska visor och visor av Taube.

 

Till arkivet