Besa spelar för Alicja

FK Besa spelar för en svårt sjuka flicka.
FK Besa spelar för en svårt sjuka flicka.
FK Besa spelar för en svårt sjuka flicka.
FK Besa spelar för en svårt sjuka flicka.

Imorgon, onsdag, klockan 19:00 på IP spelar FK Besa sin sista match innan sommaruppehållet och man vill då passa på att hjälpa en svårt sjuk flicka. Normalt sett tar klubben ingen entréavgift till sina matcher något man tänker göra till matchen mot Fortuna.
– Vi kommer att ta inträde för första gången denna säsongen och alla pengar kommer oavkortat gå till Alicja så att vi kan hjälpa till att skicka denne kämpe till Disneyworld. Så ta med alla du känner och kom och stötta oss och framförallt Alicja, säger klubbens ordförande Sadik Krasniqi.

Det var Landskrona Posten som först berättade om den svårt cancersjuka sjuåriga flickan Alicja Skowronski och hennes dröm om att få åka till Disneyworld och där få träffa Stich.
Vi läste om hennes öde i tidningen. Självklart berördes vi. Nu vill vi tillägna matchen åt fantastiska Alicja så att vi kan hjälpa henne uppfylla sin dröm om Disneyworld. Därför skänker vi samtliga entrépengar till insamlingen, säger Sadik Krasniqi.

Matchen Besa – Fortuna spelas 29/6 klockan 19:00 på Landskrona IP. Inträde: 40 kronor.

Läs artikeln om Alicja.

 

 

Till arkivet