Annons
Måndagen den 24:e januari
4.8°C 5.9m/s
Dagens namn: Erika

Bodar blir nödlösning för Malvan

Snart är den gamla Venterminalen på Jönsaplan ett minne blott. I mitten av juli påbörjas rivningsarbetet samt arbetet med att rusta upp kajerna. Malvan kommer att få bedriva sin verksamhet i bodar tills Grindstugan på Artillerigatan är färdigrenoverad.

Snart är den gamla Venterminalen på Jönsaplan ett minne blott. I mitten av juli påbörjas rivningsarbetet samt arbetet med att rusta upp kajerna. Malvan kommer att få bedriva sin verksamhet i bodar tills Grindstugan på Artillerigatan är färdigrenoverad.

Träffpunkten Malvan har blivit lovade nya lokaler i Grindstugan på Artillerigatan när deras nuvarande lokaler på Jönsaplan ska rivas. Arbetet med att rusta upp Grindstugan har dock inte påbörjats och nu står det klart att rivningsarbetet ska påbörjas redan i mitten av juli. Därför kommer Landskrona stad att hyra bodar som kommer att placeras utanför Grindstugan tills det är dags att flytta in.

Annons
 

Arbetet med att riva byggnaderna på Jönsaplan samt att rusta upp kajerna kommer att påbörjas i mitten av juli. Därför tvingas Malvan flytta trots att arbetet med upprustningen av de utlovade lokalerna i Grindstugan på Artillerigatan inte påbörjats.
– Vi är mitt uppe i upphandlingen men tidsplanen håller, lovar Robert Svensson, chef för teknik- och serviceförvaltningen i Landskrona stad.

Malvan kommer dock inte att stå utan lokaler från mitten av juli.
– Vi kommer att placera bodar eller moduler i anslutning till Grindstugan. Sedan ska det kopplas vatten och avlopp dit plus att nödvändig utrustning ska flyttas dit. Jag räknar med att allt ska finnas på plats om två till tre veckor, säger Robert Svensson.

En kommentar till "Bodar blir nödlösning för Malvan"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Ingen mat på Malvan förrän i höst

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser