Annons

Nämndsordförande vill fira nyår på Harrys

Bo Lundgren hoppas kunna fira nyår på Harrys. Arkivbild.

Bo Lundgren hoppas kunna fira nyår på Harrys.
Arkivbild.

I en artikel som publicerades i tisdags berättade Claes Åsbrink, chef för fastighetsavdelningen i Landskrona stad, att upphandlingen av renoveringsarbetet i Rådhuset som ska resultera i att Harrys öppnar en restaurang, dragit ut på tiden. Därför tycktes det märkligt att det i handlingarna till teknik- och servicenämndens möte som hölls på onsdagskvällen stod att läsa att upphandlingen avbrutits och att arbetet beräknas vara klart i december 2016.

Annons
 

– Det stämmer att upphandlingen avbrutits, säger Bo Lundgren (L), ordförande i teknik- och servicenämnden, och förklarar.
– När det gäller Harrys så har det ju dragit ut på tiden av olika anledningar. Men nu så har upphandlingen övergått till ett förhandlat förfarande. Vi räknar med att det är slutfört de närmaste dagarna, säger han.

Claes Åsbrink vågade vis av erfarenhet inte spekulera i när Harrys kan öppna men Bo Lundgren ger sig på en gissning.
– Min förhoppning är att kunna fira nyår där.

Läs även:
Höga anbud försenar Harrys

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser