Sommarloppis för diakonin

Fina sommarkläder säljes till lika fina priser på församlingshemmet! Cheryl French och Marie Branting samt frivilliga inom diakoniarbetet, arrangerar en sommarloppis, torsdagen den nionde juni mellan klockan 13 och 15. Foto: Hjördis Thelander
Fina sommarkläder säljes till lika fina priser på församlingshemmet! Cheryl French och Marie Branting samt frivilliga inom diakoniarbetet, arrangerar en sommarloppis, torsdagen den nionde juni mellan klockan 13 och 15. Foto: Hjördis Thelander

Diakonernas uppdrag är att omsätta sin tro i handling och ge hjälp och stöd till människor som har det svårt. Det mesta sker i det tysta och med stor sekretess.  På torsdag den nionde juni blir det däremot inte lika tyst. Då har diakonerna och alla frivilliga, fyllt Landskrona församlingshem med sommarkläder i alla storlekar. På plats finns skor, babykläder, barnkläder och vuxenkläder för både kvinnor och män.

Allt som säljs går oavkortat till diakonernas arbete i Landskrona.
-Vi har vanligtvis bara loppis på hösten och våren, berättar Cheryl French, diakon och Marie Branting, diakoniassistent.
Förslaget att arrangera en sommarloppis kom från de frivilliga som jobbar i vårt klädförråd. Det hade kommit in så många fina sommarkläder och det är roligt att få fynda kläder som hör till säsongen.
– Förra året hade vi en liten sommarloppis på torget men det är första gången som vi håller sommarloppisen i församlingshemmet.

Sommarloppis för diakonin hålls torsdagen den nionde juni kl. 13.00-15.00.

Till arkivet