Annons

Utökade öppettider på Landskrona museum

Som vi tidigare berätta är Landskrona Museum sedan i våras en InfoPoint och med anledning av detta utökas nu också museets öppettider under sommarmånaderna.

Från och med onsdag 1 juni  håller museet öppet måndagar-söndagar 10–17 varav torsdag har förlängt öppethållande 10–20.Museet öppnar alltså redan kl. 10 under juni, juli och augusti och håller även öppet på måndagar.

Annons
 

Juni är för övrigt en händelserik månad på Landskrona museum då det öppnar inte mindre än fyra nya utställningar. Den 5 juni invigs vandringsutställningen The Rise and Fall of Ingrid Bergman. And Rise., den 16 juni öppnar fotoutställningarna AgNO3 – Histories of Science and Photography in Sweden och Science & Friction och den 30 juni öppnar den fotohistoriska utställningen Landskrona Foto: View Ireland.

Vad är en InfoPoint?
En InfoPoint är en enklare turistinformation där besökaren kan hämta kartor och broschyrer, samt få svar på frågor om destinationen. Här kan du även köpa biljetter från tickster.com till föreställningar på Landskrona teater samt en del av stadens övriga evenemang.

Läs mer:
Turistbyrån ersätts med nio infopoints och två cyklar

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser