EM-låten kommer ljuda över karnevalen

Carcamo kommer till karnevalen.
Carcamo kommer till karnevalen.
Carcamo kommer till karnevalen.
Carcamo kommer till karnevalen.

Frej Larsson och Joy, aktuella med Sveriges officiella EM-låt ”Mitt team”, är klara för årets Landskronakarneval. Frej Larsson är sedan tidigare känd från grupperna Maskinen, Slagsmålsklubben och Far & Son. Joy M’Batha är känd för singeln ”Kattliv” och för samarbeten med en rad artister, bland annat just Maskinen.

Årets karneval blir Joys första men Frej Larssons tredje. 2012 uppträdde han som en del av gruppen Maskinen. Året därpå tog han återigen plats på scenen som en del av Far & Son.
I år är vi övertygade att Frej Larsson, återigen kommer att få Landskrona att svänga. Särskilt när han har underbara Joy vid sin sida, säger Dennis Westerberg från karnevalsledningen.

Om Frej Larsson:
Efter enorma framgångar med Maskinen, Slagsmålsklubben och Far och Son kliver Frej Larsson för första gången fram som soloartist. Den 13 april släpptes debutsingeln ”Salaam Aleikum” tillsammans med grammisvinnaren Erik Lundin och i maj följdes singeln upp med debutalbumet ”Livin La Vida Larsson”. Under ett helt decennium har svenska folket fått lära känna Frej som en av de mest bokade festivalartisterna. Med en uppsjö av hits har han brutit ny mark i olika musikgenrer och blivit en mästare på att få såväl klubb- som festivalpubliker att dansa.
Balanserande på en knivsegg av galenskap kan publiken aldrig riktigt veta vad som kommer att ske.

Om Joy:
Ett av Joys allra första framträdanden var på P3 Guldgalans efterfest 2014, ett ögonblick som fick en hel journalistkår och artistelit att fullkomligt tappa hakan. Kommande år gästade Joy Linda Piras ”Knäpper mina fingrar REMIX” och ”Där dit vinden kommer” med Lorentz, Jaqe och Duvchi, och redan samma år släpptes hennes egna hit ”Kattliv” som minst sagt spelats flitigt i P3 och blåst omkull dansgolv från norr till söder.
2015 inledde Joy med att återigen ta P3 Guldgalan med storm. Kort därpå släpptes singeln ”Ingen Hejd” som beskriver Joy och hennes debut EP ”Glädjeflickan”.
Med en rad hyllade konserter och gästspel bakom sig inledde Joy 2016 med att vara P3 Guld-nominerad i kategorin ”Årets nykomling”. Senaste singeln ”Du är så vacker och så äls” har spelats varm medan nytt material är på gång. Nu i vår släpptes EP:n ”Inte god men gud”.

Ytterligare artistsläpp:
Arrangörerna kan meddela att artistsveriges mest spännande debut – Carcamo, också bokats till karnevalen. Carcamo har precis släppt debut-EP:n ”Mina Färger” och singeln ”Palett”, som har fått ett varmt mottagande och placerat sig på Spotify viral 50 och Digilistan.
Arrangörerna berättar vidare att också The Royal Ruckus (Landskronabandet som spelat på Sweden Rock Festival) och Pedalens Pågar (Kal P Dals kompband) kommer att förgylla årets fest

Se och hör EM-låten här från Nyhetsmorgons premiärsläpp av låten.

Till arkivet