Måns is Back

En betydligt mer lättad och glad Måns Back Nilsson som nu fått sitt Facebook-konto åter.
En betydligt mer lättad och glad Måns Back Nilsson som nu fått sitt Facebook-konto åter.
En betydligt mer lättad och glad Måns Back Nilsson som nu fått sitt Facebook-konto åter.
En betydligt mer lättad och glad Måns Back Nilsson som nu fått sitt Facebook-konto åter.

I onsdags skrev vi den något märkliga historian om hur Venbon Måns Back Nilsson stängdes av från Facebook medan en annan person skapat en identitet med bilder av honom. Efter många om och men är nu ordningen återställd.

Det har varit en annorlunda vecka för Måns Back Nilsson i Landskrona. Efter att någon ”stulit” bilder på honom och skapat en identitet blev han avstängd från Facebook. Men idag är allt som vanligt igen.
– Först fick jag skicka en bild på mitt pass till Facebook men det hjälpte inte. De ville att jag skulle skicka en bild på mig själv när jag håller upp mitt pass. Och så gjorde jag. Jag bifogade då även artikeln på Landskrona Direkt och det gjorde verkligen susen. Tio minuter senare fick jag ett mejl att mitt konto var aktivt igen och att den andra snubben var bortplockad, säger en lättad Måns Back Nilsson.

Något större agg mot Facebook har han inte trots det inträffade.
– Sätter man saken i perspektivet att de har en miljard användare så måste jag ge dom cred för att det löste sig så bra.

Måns Back Nilsson kommer inte att förändra sitt engagemang på Facebook.
– Det tror jag inte. Det är ju så jag jobbar. Jag tror på öppenhet. Jag kanske är naiv men jag tror att det goda segrar till slut.

Läs mer: Fick sina bilder stulna på Facebook därefter portades han

Till arkivet