Protestmarsch mot utförsäljning

Emelie Johansson var glad åt upplslutningen på Rådhustorget och höll ett litet spontant och engagerat tal.
Emelie Johansson var glad åt upplslutningen på Rådhustorget och höll ett litet spontant och engagerat tal.
Emelie Johansson var glad åt upplslutningen på Rådhustorget och höll ett litet spontant och engagerat tal.
Emelie Johansson var glad åt uppslutningen på Rådhustorget och höll ett litet spontant och engagerat tal inför förra kommunfullmäktigemötet. På lördag är det dags för en ny manifestation där bland annat Emelie Johansson ska tala. Denna gång hoppas hon på ännu högre deltagande.

På lördag kommer ännu en protestaktion mot Landskronahems utförsäljning av Sandvången och Pilängen hållas. Det är facebookgruppen ”Vi som är emot att Landskronahem Säljer ut!!!” som än en gång manifesterar.

Samling sker på Gamla kyrkans grund klockan 11.30 och sedan tågar demonstranterna mot Kasernplan där protestaktionen fortsätter klockan 12.00. Talare är Emelie Aura Johansson från Facebookgruppen,  Anders Källström,  jurist och adjunkt på Malmö Högskola samt Niklas Karlsson, riksdagsman för socialdemokraterna.
– Nu höjer vi tonen och fortsätter att visa att vi inte kommer att ge upp, säger Emelie Aura Johansson och uppmanar alla att skriva på protestlistorna som finns såväl i pappersform som på nätet.
– Just nu har vi cirka 500 vanliga namnunderskrifter på våra protestlistor och långt över 300 i den digitala namninsamlingen på  www.skrivunder.com.

Till arkivet