Nya Young Masters på Allvar

Malin Wiik, Ali Reza Rezai och Fredrika Viberg med sina Young Masters diplom. Foto: Karin Warlin.
Malin Wiik, Ali Reza Rezai och Fredrika Viberg med sina Young Masters diplom. Foto: Karin Warlin.
Malin Wiik, Ali Reza Rezai och  Fredrika Viberg med sina Young Masters diplom. Foto: Karin Warlin.
Malin Wiik, Ali Reza Rezai och Fredrika Viberg med sina Young Masters diplom.
Foto: Karin Warlin.

Young Masters Programme är en internationell Internetbaserad utbildning som handlar om miljö och strategier för att nå en hållbar utveckling. Nu har tre elever vid Allvar Gullstrandgymnasiet diplomerats för att ha klarat av utbildningen.

Young Masters Programme är framtaget av Lunds Universitet och utbildningen riktar sig till gymnasieelever och  har genomförts i  över 100 länder. Malin Wiik, Ali Reza Rezai och  Fredrika Viberg på Allvar Gullstrandgymnasiet fick i förra veckan motta sina diplom som bevis på att man nu klarat av utbildningen och kan titulera sig Young Masters.
– Det är elever som går inriktningarna Natur och Teknik samt Samhälle och som klarat av de 18 modulerna i utbildningen  som vi i veckan firade med diplomutdelning och tårta, hälsa No-lärare Karin Warlin.

Till arkivet