Annons

Molly Sandén till karnevalen

Molly Sandén fick 2012 vara med om karnevalens gulligaste inslag när Richard Jenders på scen friade till sin sambo Sandra.

Molly Sandén, längst till vänster i bild,  fick 2012 vara med om karnevalens gulligaste inslag när Richard Jenders på scen friade till sin sambo Sandra.

– En av landets största ”sång-divor”, kallar arrangörerna av Landskronakarnevalen sitt senaste artistsläpp till sommarens stora tredagarsfest. Nu står det nämligen klart att Molly Sandén åter gästar Landskronakarnevalen. Denna gång uppträder hon på huvudscenen, på karnevalens avslutningsdag, lördag den 30 juli.

Annons
 

Tidigare i våras sågs och hördes Molly Sandén i Melodifestivalen med låten ”Youniverse”. Hennes instagram-konto har över en halv miljon följare. En siffra som vittnar om hennes status i den svenska artisteliten.
– Vi är mycket nöjda med årets artistbokningar. Med Molly, Frans, Silvana Imam och Danne Stråhed som utgångspunkt, och ytterligare ett par stora artister som släpps inom kort, har vi ett startfält, som kommer att fylla staden med partyglada besökare, i alla åldrar, säger karnevalsgeneralskan Lena Bergkvist.

Om Molly
Molly Sandén, 23, har redan hunnit släppa två album, tolv singlar, medverkat i  melodifestivalen tre gånger, samt byggt upp ett instagram-konto med över 500.000 följare. I vårens upplaga av Melodifestivalen var hon en av favoriterna med bidraget  ”Youniverse” skriven tillsammans med pojkvännen Danny Saucedo. Låten tog sig  direkt till final och slutade på en sjätteplats.

Efter att ha spenderat två år i Los Angeles startade Molly Sandén sommaren 2014 ett eget skivbolag. Sedan släppte hon Freak – en singel med ett starkt budskap som snabbt toppade iTunes och Spotifys listor. Videon blev en av årets mest omtalade och har idag 2,5 miljoner visningar på Youtube.

Den senaste EP:n ”Like No One’s Watching” släpptes i slutet av oktober 2015 i samarbete med Sony Music.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser