Annons
Onsdagen den 8:e december
Dagens namn: Virginia

Tio nya i Företagsguiden

fallskarm

Landskrona Direkt blickar ut över staden lite grann från ovan. Det är en stad som är lätt att älska. Därför skriver vi gärna om vad som händer och sker. De som gör det möjligt är våra annonsörer samt de som ligger med i vår Företagsguide.

Det är med stor glädje vi konstaterar att allt fler inom näringslivet i Landskrona vill synas i Företagsguiden på Landskrona Direkt. Från i måndags till lunchtid på onsdagen har inte mindre än tio företag valt att registrera sig. Dessa är Fysiken Sport & Motionscenter, Hotel Öresund, Idrottsskademottagningen i Landskrona, LSR Landskrona Svalöv Renhållnings AB, Mötesplats Borstahusen, Speakers Corner, Restaurang Carolina, Carl-Philips VVS AB, Nils Holgersson samt Catera AB.

Annons
 

De som väljer att ligga med i vår Företagsguide bidrar tillsammans med övriga annonsörer till att vi kan fortsätta att skriva nyheter om vår härliga stad. Stort tack till er!

Besök gärna Företagsguiden och ta del av vilka som är med. Och har du ett eget företag eller vet någon näringsidkare som eventuellt vill vara med så är det enkelt att registrera sig. Det är bara att klicka på Företagsguiden i menyn ovan och sedan vidare till registreringssidan.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser