Whyland utsedda till månadens företagare

andskronabaserade kommuniktionsbyrån Whyland drivs av Sebastian Swärd och Elin Jönsson. Foto: Emma Shevtzoff.
Landskronabaserade kommuniktionsbyrån Whyland drivs av Sebastian Swärd och Elin Jönsson. Foto: Emma Shevtzoff.
andskronabaserade kommuniktionsbyrån Whyland drivs av Sebastian Swärd och Elin Jönsson. Foto: Emma Shevtzoff.
Landskronabaserade kommunikationsbyrån Whyland drivs av Sebastian Swärd och Elin Jönsson. Foto: Emma Shevtzoff.

Vi noterar att Nyföretagarcentrum Skåne Nordväst nyligen har utsett Landskronabaserade kommunikationsbyrån Whyland till Månadens företagare i nordvästra Skåne.

Whyland drivs av Sebastian Swärd och Elin Jönsson och startade sin verksamhet våren 2014. Bland kunderna återfinns både stora industriföretag och koncerner, kommuner och enskilda företagare. Sedan starten har de haft fullt upp. Byrån genomförde en omskriven gerillakampanj i samband med invigningen av Radisson Blu Metropol Hotel i Helsingborg. 2015 producerade de Landskronagalan och nästa vecka arrangerar de ett event för alla människors lika värde åt fackförbundet IF Metall.
– Det känns jätteroligt att bli uppmärksammade på det här sättet och förhoppningsvis visar det att vi är på rätt väg. Även om vi bara är två personer i bolaget så är Whyland större än så. Vi delar den här utmärkelsen med många grymma personer som vi har i vårt team och nätverk, säger Elin Jönsson, delägare och grundare.

Motiveringen löd:

”I The Whyland AB har två varandra kompletterande kreativa unga själar sammanförts för att hjälpa andra företag och organisationer att uppnå kommunikativa mål med allt från omskrivna gerillakampanjer inom marknadsföring till stora event. I ett omfattande nätverk av specialister knyter de samman lösningar och händelser som sannolikt aldrig annars skulle hända. Whyland står för en stor portion nytänkande och framåtanda som redan blivit en exportprodukt till Nordvästra Skånes näringsliv. Whyland förändrar och förbättrar varumärken åt sina uppdragsgivare.”

Till arkivet