Annons

Karnevalen har gjort klar med huvudsponsor

- Ifjol köpte karnevalen el motsvarande kostnaden för 1870 magnumglassar, säger Cecilia Walles, marknads- och kommunikationsansvarig på Landskrona Energi AB och förklarar att man för 37 500 kronor inklusive moms då fick 20,000 kWh som förbrukades under de tre karnevalsdagarna. Foto: Pressbild/Landskrona Energi

– Ifjol köpte karnevalen el motsvarande kostnaden för 1870 magnumglassar, säger Cecilia Walles, marknads- och kommunikationsansvarig på Landskrona Energi AB och förklarar att man för 37 500 kronor inklusive moms då fick 20,000 kWh som förbrukades under de tre karnevalsdagarna.
Foto: Pressbild/Landskrona Energi

Landskronakarnevalen har gjort klart med huvudsponsor till sommarens stora begivenhet. Det är Landskrona Energi som går in gynnar arrangemanget och väljer att sätta extra fokus på barnen med en mängd spännande aktiviteter.

Annons
 

På Landskrona Energi betraktar man Landskronakarnevalen som en av de allra viktigaste händelserna i staden, och ser dessutom hur evenemanget blivit en attraktion, även för resten av Skåne.
 – Därför är det en självklarhet att stödja denna insats, säger Johan Holmstedt, VD för Landskrona Energi.

Under karnevalsfredagen, den 29 juli, kommer det bjudas in till en hejdundrande fest för de yngsta med massor av barnaktiviteter under parollen “Landskronas största barnkalas” där superhjältar kommer att vara huvudtemat. Frågan är om vi då får se VD Johan Holmstedt i en Fantomendräkt och härlige systemingenjören Gunnar Eskilsson i en Bamseutstyrsel?
– Haha.. ja det förtäljer inte historien, men planer finns det gott om, skrattar Cecilia Walles, marknads- och kommunikationsansvarig på Landskrona Energi AB.

Landskronakarnevalen blandar unga, lovande artister med stjärnor och legender.
– För oss är det givet att vara med när karnevalen arrangeras. Den sätter Landskrona på kulturkartan och bidrar till att ännu fler människor besöker regionen; en fantastisk möjlighet till utveckling, menar Cecilia Walles.

Genom att synas och vara aktiva på karnevalsområdet hoppas bolaget att fler Landskronabor ska få upp ögonen för den lokalproducerade elen.
– Vår lokalproducerade el i Energiknuten är miljövänlig vilket i sin tur borgar för en hållbar karneval, säger Cecilia Walles.

– Genom att ekonomiskt stödja karnevalen kan vi helt konkret visa upp vad el i kablarna innebär, inflikar Johan Holmstedt.
– Landskronaelen gör festen möjlig då den drivs av lokalt producerad el direkt från knuten, bokstavligt talat. Särskilt barnen står ju för energi och framåtanda, vilket passar oss extra bra, poängterar Johan Holmstedt.

Även karnevalens arrangörer är nöjda och glada för sin samarbetspartner.
– Ja, även i år har vi valt att beställa elen lokalt, berättar karnevalsgeneralskan, Lena Bergkvist.
– Vi vill gärna stödja satsningar som görs i närområdet. Det ingår nämligen i själva karnevalskonceptet, avslutar Lena Bergkvist.

 

Om Landskrona Energi
Landskrona Energi är ett kommunalt bolag som levererar el, fjärrvärme och stadsnät till privat- och företagskunder i hela Landskrona. Bolagets vision är att tillsammans verka för en bättre miljö i en föränderlig värld..

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser