Lasse Flinckman är död

Landskrona Direkt träffade Lasse Flinckman och hans livskamrat Henrik Strömberg i byggröran på Solsidan på Citadellet i juni 2009. Den 1 juli Knappt en månad senare slog de upp portarna till Why Not Café.
Landskrona Direkt träffade Lasse Flinckman och hans livskamrat Henrik Strömberg i byggröran på Solsidan på Citadellet i juni 2009. Den 1 juli Knappt en månad senare slog de upp portarna till Why Not Café.
Landskrona Direkt träffade Lasse Flinckman och hans livskamrat Henrik Strömberg i byggröran på Solsidan på Citadellet i juni 2009. Den 1 juli Knappt en månad senare slog de upp portarna till Why Not Café.
Landskrona Direkt träffade Lasse Flinckman och hans livskamrat Henrik Strömberg i byggröran på Solsidan på Citadellet i juni 2009. Den 1 juli Knappt en månad senare slog de upp portarna till Why Not Café.

Kaféägaren och den före detta dragshowartisten Lasse Flinckman är död. Detta meddelar Expressen idag. Hans livskamrat Henrik Strömberg, som driver Why Not Café på Citadellet berättar för tidningen att den före detta After Dark-medlemmen gick bort, efter en tids sjukdom, den 18 april.

– Jag vill att ni ska tala om hur älskad han var av alla, vilken fantastisk människa han faktiskt var, det kan jag inte säga nog, säger Henrik Strömberg till Expressen.

Lasse Flinckman, som bodde i Tågarp, blev 66 år.

Till arkivet