Kulturskolan spelar för 500 barn

2015 års ensemble fångad framför turnébussen. Nu är det dags för årets turné. Foto: Andreas Ralsgård
2015 års ensemble fångad framför turnébussen. Nu är det dags för årets turné. Foto: Andreas Ralsgård
2015 års ensemble fångad framför turnébussen. Nu är det dags för årets turné. Foto: Andreas Ralsgård
2015 års ensemble fångad framför turnébussen. Nu är det dags för årets turné.
Foto: Andreas Ralsgård

För andra året i följd gör Kulturskolans ungdomsorkestrar en miniturné . Det handlar om banden Red Stamp och Blue Stomp som torsdag (28/4) och fredag (29/4) kommer att ge sju konserter. Ett urval av stadens skolklasser har bjudits in till konserterna. På torsdagen avgår turnébussen norrut. Man kommer att besöka skolorna i Härslöv och Glumslöv. På fredagen ges fyra konserter i orkestersalen Grufvan på Eriksgatan 66. Sammantaget kommer 500 elever från Landskronas skolor att få uppleva orkestrarna under de två dagarna.

Till arkivet