Annons

Team Landskrona ska få taket att lyfta

Team Landskrona med Annette Kumerle Lindwall som körledare ska få taket att lyfta vid Körkampen på Ekebo.

Team Landskrona med Annette Kumerle Lindwall som körledare ska få taket att lyfta vid Körkampen på Ekebo.

På torsdagskvällen genrepade Annette Kumerle Lindwall och hennes kör som på imorgon, lördag, ska delta i Körkampen på Ekebo Nöjescentrum.

Annons
 

Körkampen på Ekebo har blivit en stor succé och rullar i år på för fjärde året i rad. Imorgon är det dags igen. Sex körer från olika orter i nordväst Skåne och södra Halland tävlar och underhåller under kvällen.

Det är nykomponerade körer som ställs mot varandra och glädjen är inte att ta miste på när körledare Annette Kumerle Lindwall leder sin kör under den sista repetitionen i Asmundtorps församlingshem.
– Vi kommer att ge järnet  på Ekebo och mest av allt ha lika skoj som vi haft på repetitionerna, kvittrar Annette Kumerle Lindwall, följt av ett hjärtligt skratt.
– Det är fantastiska människor som sjunger otroligt bra och vi är tillsammans en riktig energikick. Det finns nog ingen sportdryck som kan ge så mycket energi som när vi i Team Landskrona ger hals, säger hon och hoppas på support från Landskrona när tävlingen avgörs under lördagen med start klockan 19.
– Vi är sex körer som kommer att skicka taket i höjden med våra röster, avslutar och brister åter i skratt.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser